Biopejs - sikkerhed, gode råd og varme

Når du godt kan lide miljøvenlige tiltag, er der ikke noget som en god biopejs. Den er samtidig tæt på at være vedligeholdelsesfri og langt de fleste modeller er også meget dekorative uanset hvilket rum du vælger at have dem i.

Med et stort udvalg af modellerne, lige fra fritstående, mobile, gulvmodeller, væghængte og loftshængte, samt en række indbyggede modeller, er der altså ikke noget at vente på - du kan lige så godt begynde at kigge efter din biopejs i dag.


Sikkerhed - hvordan er det nu det er

Noget af det første vi kigger på, er bioethanolen, som er det brændstof en biopejs bruger, for at lave de flotte flammer. Det er selve dampene der bliver antændt, og det er fremstillet af råvarer - det være sig kartofler, sukkerroer og lignende. Det betyder også at den røgudvikling der er, vil være yderst sparsommelig, og derfor er en biopejs også tæt på at være vedligeholdelsesfri.

Der er heller ikke brug for en skorsten, når du skal installere en biopejs. Bare se de mange modeller, der findes ved www.biopejs.com. Når du er i gang med at kigge, finder du også ud af, at det kræver alm. sund fornuft at omgås en biopejs. En flot genstand i stuen, der kan passes ind i enhver indretning - med stor sikkerhed.


Hygge, sikkerhed og let installation

Når du kigger på de 3 elementer, som står i overskriften til dette afsnit, er det helt sikkert, at du kommer til at opleve dem. Det giver hygge i verdensklasse med levende flammer, der passer perfekt i indretningen.

Sikkerheden er på meget højt niveau. Der er ikke brug for skorsten til røgen, og biothanolen er meget ren brændsel. Bruger du almindelig sund fornuft, kommer du langt, i forhold til at opbevare, bruge og tænde for bioethanolen.

Sidst men ikke mindst, er en biopejs let at sætte op, og komme i gang med. Der er et stort udvalg på vores side www.biopejs.com - der helt sikkert ikke får lysten til at blive mindre til allerede i dag at vælge en biopejs.