Optimyst - når vand er vildere end flammer

Optimyst - når vand er vildere end flammer

Vand, vand og mere vand - det er hvad du skal bruge til en optimyst pejs. Her er det vandet, der sammen med måden pærerne er sat op på, der skaber et flammespil. Med dampen fra vandet, og pærerne i pejsen, skaber du altså noget der kommer tæt på at ligne magi. Vil du vide mere om det - så læs med her.

Din første pejs

Hæld vand på tanken, sæt den i stikkontakten og oplev hvor let det er at være i gang. Det er slet ikke det værste at kunne med den første pejs. Når det handler om en optimyst pejs, er der faktisk ikke mere der skal til. Med den teknologiske udvikling, har det også gjort, at flammerne ser yderst realistiske ud på flere modeller. Du har blandt andet mulighed for at finde optimyst pejse her: https://www.biopejs.com/category/opti-myst-pejse-79/

En af de ting du skal overveje når du vælger en optimyst pejs, er at du også får et nyt møbel til rummet. Det bliver en aktiv del af indretningen, hvor du har flere muligheder. Derfor skal du også have farve, design, form og flere andre ting med i overvejelserne, når du skal i gang med at vælge.

Hvad er fordelene ved en Optimyst Pejs

1 liter vand, giver dig ca. 10 timers brændetid og det betyder lang tids hygge foran den skønne pejs, hvor snakken kan gå, et glas vin kan nydes, eller der blot kan grines og pjattes. Det er en af de helt store fordele - for varmen fra pejsen laver vanddampen, der sammen med lyset fra pejsen giver flammespillet.

En anden er varmen fra pejsen. Her er det mest til hygge, og ikke til at varme rummet op med. Du skal dog ikke være nervøs for at børnene brænder sig på vanddampen. Den bliver sjældent varmere, end du kan køre fingrene igennem den.

Sikkerhed, hygge og lang brændetid, er altså de 3 bærende elementer. Så kommer design og indretningsmuligheder også højt på listen som punkter, når du er i gang med at vælge en skøn optimyst pejs.